Авокадо в паніровці. Швидка закуска для гостей

Uncategorized, ЇДА-РЕЦЕПТИ

А як вам така швидка закуска – авокадо в паніровці ?! Тут як би і користь від свіжих плодів і ситність панірувальних сухарів, швидкий час приготування і відмінний смак.

Авокадо – 2 шт.
Панірувальні сухарі – 100 гр.
Яйця – 2 шт.
Петрушка – 5-6 гілочок
Майонез – 4 ст.л.

Два авокадо чистимо від шкірки і кісточок, наріжте товстими брусками в 1 см шириною і 2-3 довжиною. У плоскій тарілці з’єднайте панірувальні сухарі (можна перемолоти в блендері підсушений старий хліб) і будь-які спеції за смаком: я брав гострий перець, сіль і трохи цукру. У глибоку миску розбийте два яйця і добре перемішайте.
Поставте сотейник з олією на середній вогонь, почекайте хвилини 3 поки олія нагріється. Потім беріть кожен шматочок авокадо, обвалюйте в суміші з сухарями, потім в яєчній суміші і знову в сухарях. І відразу ж відправляйте в олію. По хвилині з кожної сторони буде досить. Викладайте на паперовий рушник, щоб зайва олія пішло.
Соус. Порубати петрушку, половину авокадо, додайте сік лайма і майонез (або легкий йогурт без смаку). Збийте в блендері до однорідності.

P.S. Нехай смакує!

Добавить комментарий