Булочки з яблук. Виходять дуже смачні та пухкі. Забирайте рецепт

ЇДА-РЕЦЕПТИ

Таких цікавих та смачних булочок з яблук ви ще ніколи не куштували.

Вони виходять дуже пухкими та неймовірно ароматними. Скоріше приготуйте та порадуйте свою малечу.

Складові:

  • Стиглі яблука – 2 шт.;
  • Курячі яйця – 2 шт.;
  • Сіль – 3 грами;
  • Цукор – 90 грамів;
  • Дріжджі – 8 грамів;
  • Пшеничне борошно – 550 грамів;
  • Олія – 15 мл.

Для змащення форми знадобиться олія.

Для змащування булочок знадобиться 15 мл. води та 60 грамів цукру.

Як зробити:

  1. Витягніть з яблук кісточки та розріжте на кілька частин.
  2. Помістіть яблука, олію та яйця у чашу блендера та збийте до однорідності.
  3. Окремо перемішайте сухі складові. Додайте яблучну суміш та замісіть тісто. Воно повинно бути м’яким.
  4. Тісто залишіть у мисці накритим кришкою на 60 хвилин при кімнатній температурі. Тісто повинно вирости вдвічі.
  5. Змастіть форму для випікання олією та сформувавши кульки з тіста викладіть у форму.
  6. Накрийте форму рушником та почекайте, поки булочки піднімуться.
  7. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте булочки 25 хвилин.
  8. Змішайте цукор з водою та намастіть сиропом готові булочки.

Приємного апетиту!

Добавить комментарий