Господині на замітку: Помідори, фаршировані куркою

ПОЛІТИКА-ПОДІЇ УКРАЇНИ

Готувати цю страву дуже просто, потрібні для неї доступні продукти, а виходить вона смачною, корисною та ситною, передають Патріоти України.


Інгредієнти:

  • цибуля — 1 шт.
  • куряче філе — 1 шт.
  • оливкова олія — 3 ст. л.
  • помідори — 6 шт.
  • твердий сир — 80-100 г
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • зелень петрушки

Приготування:

  • Наріжте цибулю півкільцями, також поріжте маленькими шматочками куряче філе.
  • Спершу підсмажте на пательні цибулю, а як вона стане м”якою і золотистою, додайте філе. Смажте курку на пательні до готовності.
  • Поки курка готується, приготуйте помідори. Для цього зріжте у них верхівку, дістаньте ложкою м’якоть.
  • Готову суміш перемішайте із петрушкою та начиніть нею помідори. Покладіть помідори у форму, змащену оливковою олією та посипте натертим твердим сиром. Запікайте за 200°C близько 15 хвилин.


  • Добавить комментарий