Домашня ковбаса з свинячого ошийка

ІНШЕ…

Інгредієнти:

– ошийок свинячий – 1 кг.

– сіль морська – 1 ст. л.


– лавровий листок – 2 шт.

– кишки тонкі

– спеції (за смаком)

– часник – 6 зубчиків

Читайте також: Пиріг з шампіньйонів та сиру з листкового тіста

Приготування:

– наріжте м’ясо на шматки, додайте спеції. Лаврове листя розтовчіть, а часник пропустіть через прес та додайте до м’яса.

– все добре перемішайте руками та трішки відбийте. Загорніть в пакет й поставте в холодильник на 24 години.

– після цього дістаньте фарш й додайте трішки води. Все добре перемішайте.

– м’ясом наповніть кишки, закрутіть в кільце та зав’яжіть нитками.

– варіть 6-7 хвилин, витягніть й залишіть охолоджуватися.

– після цього обсмажте цю ковбасу з двох сторін на сковороді, а потім випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці пів години.


Смачного!


Добавить комментарий