Конвертики з грибами: рецепт приготування

ІНШЕ…

Інгредієнти:

– печериці – 350 гр.

– сир твердий – 300 гр.


– листкове тісто – 400 гр.

– часник – 6 зубчиків

– цибуля – 1 шт.

– масло вершкове – 250 гр.

– сіль, перець (за смаком)

– борошно (для присипки)

– кмин (за смаком)

Читайте також: Галушки з курячим філе та грибами

Приготування:

– на сковороді розігрійте вершкове масло. Поки масло потихеньку зменшується, видавіть до нього часник, додайте дрібно нашинковану цибулю і злегка це все обсмажте, постійно помішуючи.

– додайте в сковорідку порізані гриби, посоліть, додайте приправи і обсмажте їх 10-15 хвилин до тих пір, поки не випарується вся рідина.

– робочу поверхню присипте борошном та розкачайте тісто в тонкий пласт. Тісто поріжте на квадрати.


– кожен квадратик змастіть топленим вершковим маслом, викладіть грибну начинку, а зверху посипте тертим сиром. Сформуйте конвертики (якщо не дуже виходить, то в мішечок).

– деко для випікання, змастіть маслом і трохи обсипте борошном. Духовку розігрійте до 200 градусів та випікайте 15-20 хвилин.

Смачного!


Добавить комментарий