Ніжний паштет з курячого м’яса.

ІНШЕ…

Складові:

Стегна курячі – 8 шт.;
Часник – 3 зубки;
Морква – 2 шт.;
Цибуля – 3 шт.;
Лаврове листя – 2 шт.;
Масло вершкове – 50 грамів;
Петрушка – 10 грамів;
Перець чорний – 5 горошин;
Паприка мелена – пару чайних ложок;
Кухонна сіль.

Читайте також Історія про те що все добро завжди повертається


Приготування

Зніміть шкірку зі стегон, покладіть у каструлю з водою. Додайте лаврове листя, перець, ½ моркви та цибулини.

Варіть, поки м’ясо не приготується повністю.

Дістаньте м’ясо.

Наріжте цибулю, натріть моркву та часник на тертці, обсмажте на пательні.

До овочів додайте перець та паприку, перемішайте.

Викладіть варене м’ясо до овочів та смажте протягом 15 хвилин.
Після залишіть все остигати.

Перекладіть все у чашу блендера, додайте масло та збийте. Щоб паштет не був занадто сухим, додайте трохи бульйону


Добавить комментарий