Овочевий штрудель з броколі. Рецепт приготування.

ІНШЕ…

Якщо ви на дієті або полюбляєте овочі, тоді пропонуємо вам цей смачний штрудель з овочами, який ви полюбите з першого разу.

Інгредієнти:

200 г суцвіть броколі (або цвітної капусти);
1 лист розмороженого листкового тіста;
4 яйця;
1/4 чайної ложки солі;
1/4 чайної ложки перцю;
2 чайні ложки оливкової олії;
1/2 склянки тертого сиру.


Приготування:

Розігріти духовку до 180 °C. Броколі розділити на суцвіття, а якщо ви купуєте заморожене, тоді розморозити і розкласти на деко, поставити в духовку на 3-4 хвилини. Дати схолонути і порізати на шматочки.

Читайте також:Що заважає нам стати щасливим? 10 речей, які потрібно змінити.

У мисці збити яйця, сіль і перець. Отриману суміш додати броколі. Нагріти оливкову олію в пательні на середньому вогні. Викласти туди суміш яйця та брокколі. Постійно помішувати до тих пір, поки маса не почне гуснути.

Листкове тісто розкласти, викласти на нього начинку, залишивши по краях по 5 см. Посипати тертим сиром і згорнути в рулет.

Покласти штрудель на деко швом донизу, зверху зробити кілька поперечних надрізів. Можна змастити жовтком.

Випікати до золотистого кольору близько 25 хвилин. Дістати рулет із духовки, дати схолонути протягом 15 хвилин.

Розрізати на порційні шматочки і можете подавати на стіл смакувати своїм рідним цей надзвичайно смачний штрудель.


Добавить комментарий