Огірковий Гаспачо з гострими креветками та сиром Горгонзола

Uncategorized, ЇДА-РЕЦЕПТИ

У літню, спекотну пору ми завжди хочемо чогось освіжаючого. Сьогодні, я поділюсь з Вами своїм рецептом огіркового гаспачо  з гострими креветками та сиром Горгонзола

Отже, нам потрібно :

  • Огірки свіжі – 250 г
  • Бейбі шпинат -50 г
  • Перець болгарський-100 г
  • Стебло селери -50 г
  • Лайм -1 шт
  • Лимон -1 шт
  • Лід
  • Креветки королівські -120 г
  • Соус «Табаско» – 1 г
  • Сир Горгонзола – 50 г
  • Суниця -30 г
  • Зелена Олія
  1. Маринуємо креветки : сіль , перець, фреш лимона ,соус  Табаско  (можна використати перець чилі), обсмажуємо їх на маслі.
  2. Огірки, перець, селеру нарізаємо кубиками , додаємо до них бейбі шпинат,  фреш і цедру лайму, добавляємо фреш лимона та  лід і  перебиваємо все у блендері. Опісля,  додаємо сіль та перець.
  3. Креветки викладаємо на тарілку та заливаємо огірковим гаспачо. Зверху додаємо сир Горгонзолу нарізаний кубиками та сунички. Добавляємо зелену олію по смаку.

Нехай смакує !

Добавить комментарий