Цікавий рецепт маринованих огірків з перцем. Таке поєднання є дуже вдалим

ЇДА-РЕЦЕПТИ

Ці мариновані огірки можна із задоволенням їсти так або додавати їх у салати, готувати з них канапе або бутерброди. Прикладати багато зусиль не варто, готуються вони дуже просто. Огірки з перцем гарно поєднуються в одній банці.

Скоріше занотовуйте рецепт.

Складові:

  • Огірки – 2000 грамів;
  • Питна вода – 2000 мл.;
  • Болгарський перець – 1000 грамів;
  • Цукор – 300 грамів;
  • Кухонна сіль – 60 грамів;
  • Олія – 300 мл.;
  • Оцет – 250 мл.

Приготування:

  1. На пару годин замочіть огірки у трохи підсоленій воді.
  2. Наріжте огірки тонкими слайсами шириною пів сантиметра.
  3. Наріжте перець соломкою.
  4. У стерилізовані банки пошарово викладіть огірки та перці.
  5. В окропі розчиніть цукор, сіль та оцет. Як тільки маринад закипить, додайте олію, проваріть кілька хвилин та залийте огірки.
  6. Хвилин через 10 починайте стерилізувати банки. Банки об’ємом 500 мл. – 10 хвилин, 1000 мл. – 12 хвилин, 2000 мл – 20 хвилин.
  7. Закрийте банки та залишіть остигати при кімнатній температурі.

Смачного!

Добавить комментарий