Цікавий рецепт маринованого часнику на зиму. Такого смачного ви ще не пробували 

ЇДА-РЕЦЕПТИ

Ви ще ніколи не куштували такої смачної закуски. Таке поєднання часнику та буряку вас дуже здивує.

Скоріше приготуйте смакоту та пригостіть родичів та близьких.

Складові:

  • Свіжий часник – 1000 грамів;
  • Свіжий буряк – 1 шт.;
  • Сіль – 60 грамів;
  • Білий цукор – 60 грамів;
  • 9 % оцет – ½ склянки;
  • Перець чорний, горошком – 6 горошин;
  • Гвоздика – 4 шт.

Спосіб приготування:

  1. Середні голівки часнику потрібно очистити від верхнього шару.
  2. Часник на 60 секунд занурте в окріп, а потім у холодну воду.
  3. Очистите буряк та наріжте півкільцями.
  4. У стерильні банки розкладіть часник з буряком.
  5. Приготуйте розсіл. У 1000 мл. води, розчиніть спеції та залийте банки киплячим маринадом.
  6. Після банки прикрийте кришками та простерилізуйте протягом 5 хвилин, після закипання.
  7. Закрийте банки та залишіть охолоджуватись.

Смачного!

Добавить комментарий